fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

ZAŠTO LOKALITET?

LOKALITET označava mjesto, predio, kraj, ali i govorne ili neke druge osobitosti određenog kraja. Njegovo se značenje odlično uklapa u našu težnju da se na jednom mjestu prezentiraju proizvodi određenog područja i tako, upoznavanjem s proizvođačima, kupac dolazi u doticaj i s lokalnim identitetom i osobitostima tog kraja.

Dodatna kvaliteta izabranog imena je u načinu na koji se čita, a koji aludira na engleske riječi LOCAL EAT AT. Na taj se način gore navedeni koncept kvalitetno prezentira i svakom turistu.

ŠTO JE LOKALITET?

LOKALITET je posebna OPG tržnica – spoj iskrene, izravne face-to-face prodaje i suvremenih digitalnih alata. Kako bi najbolje prikazali taj spoj, izabrana je simbolika tehnologija i komunikacijskih sredstava koji su se tradicionalno koristili, a postoje i danas u istom ili adaptiranom digitalnom obliku.

Takav komunikacijski alat je razglednica. Ista povezuje ljude, šalje informacije o određenom lokalitetu te, ako je kvalitetno oblikovana, postaje svojevrsni suvenir. Sastavni dio razglednice je poštanska markica. Već duže od
stoljeća i pol, markice su postale „veleposlanici“ svojih zemalja i naroda. Zbog svega navedenog, kako bi svaki prodani proizvod garantirao da dolazi s određenog lokaliteta, a istovremeno postao suvenir istog, naš je zaštitni znak dizajniran u obliku poštanske markice.

S obzirom na to da će se naš projekt LOKALITET OPG tržnica širiti po različitim gradovima, sam je vizualni identitet koncipiran tako da bude izrazito prilagodljiv, što će se postići “poništavanjem” logotipa, tj. markice korištenjem pečata koji će nositi ime grada i njegov poštanski broj.
Upoznajte LOKALITET, upoznajte naše OPG-ove i uživajte u njihovim proizvodima.

Iz dana u dan, iz dlana u dlan.