fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

Ulje bez granica

PZ Maslinari Istre

Poljoprivredna zadruga Maslinari Istre osnovana je 2019. godine te danas broji 66 članova proizvođača, većinom malih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja cijelog istarskog poluotoka. Važnost i uloga PZ Maslinari Istre je prije svega u zajedničkoj unaprijed definiranoj proizvodnji ekstra djevičanskog maslinovog ulja vrhunske kvalitete sa zaštićenom oznakom izvornosti ISTRA te njenoj valorizaciji i zaštiti na tržištu.

Sam brand Konfin govori o tome kako su maslinari odlučili obrisati svoje vlastite granice (istarski konfin) i zajedno nastupati . Osim toga vrijednost samog značenja leži u poziciji Istre koja se nalazi na samoj sjevernoj granici uzgoja maslina i zbog toga daje svoj maksimum, a sve je to vidljivo iz rezultata koje istarska ulja postižu na svjetskoj razini te je ona već nekoliko puta proglašena najboljom maslinarskom regijom svijeta.