fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

Vilijev bajkovit čoko svijet

VR Choco Art

U maloj radnji nedaleko od pulske tržnice čokolatjer Vili Radonić stvara umjetnine od čokolade koju sljubljuje s raznim domaćim poznatim proizvodima kao što su biska, med, propolis, maslinovo ulje, suhe smokve, bademi, teranino, malvazija i tartufi, ali i sa svim začinima i travama kao što su kadulja, koromač, kurkuma, chili i đumbir. Proizvodnja se temelji na manufakturnom radu u kojem se kombiniraju tradicionalne metode izrade s modernim pristupom,Radi čokolade i praline kako su se radile u 18 stoljeću- s kakaom, medom i kakao maslacem, sve ostalo je tehnika, kreacija i inovacija. Čokolada je najbolji medij za prenošenja okusa ili kako on kaže“ čokolada nema granica“.

Ručna proizvodnja nameće male količine, i u malim serijama osiguravamo uvijek svježe proizvode bez upotrebe umjetnih konzervansa, a dopušta veću kreativnost kao i korištenje vrhunskih sastojaka čija upotreba u velikim proizvodnjama ili nije isplativa ili je tehnički rizična.