fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

Lokalno

OBITELJSKA GOSPODARSTVA

Nudimo jedinstveni koncept OPG Tržnice koja daje mogućnost kupcima da na jednom mjestu kupe 100% lokalne proizvode izravno od OPG-ova koji ih proizvode, a da ne moraju ići na njihovo gospodarstvo. Kupnjom lokalnih proizvoda kupci svjesno ulažu i potiču razvoj lokalnih poljoprivrednih gospodarstava.

Svježe

RAZNOVRSNA PONUDA

OPG Tržnica Pula okuplja razne istarske OPG-ove gdje oni prodaju svoje poljoprivredno prehrambene proizvode. Ponuda na tržnici je svakog dana drukčija, a proizvodi su svježi i sezonski.

pecat-pula

Kvalitetno

GARANCIJA IZVORNOSTI

OPG Tržnica kupcima garantira sigurnost da se na njoj prodaju isključivo proizvodi OPG-ova i da će im isti proizvodi biti dostavljeni na kućnu adresu.

SVJEŽE, LOKALNO, KVALITETNO

Posjetite našu virtualnu OPG tržnicu i naručite proizvode online.

Iz dana u dan, iz dlana u dlan.