fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

1. Ovi uvjeti odnose se na prodaju proizvoda objavljenih na internetskoj stranici www.lokalitet.hr. Korištenjem internetske stranice www.lokalitet.hr Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje. Smatra se da se narudžbom i u cijelosti prihvaćaju Opći uvjeti poslovanja i uvjeti kupnje. Nositelj svih prava na internetskoj stranici www.lokalitet.hr je tvrtka Lokalitet d.o.o.
2. Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Kupce i odnose se na korištenje internetske stranice www.lokalitet.hr. Korištenjem internetske stranice Kupci iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja te pristaju na korištenje internetske stranice www.lokalitet.hr u skladu s njima. Kupce upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama.
3. Pravo korištenja internetske stranice osobno je pravo Kupca i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.
4. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.
5. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.
6. Kupac je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www.lokalitet.hr.
7. Kupac je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke Lokalitet d.o.o. te prihvaća da tvrtka Lokalitet d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Kupac se slaže i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.
8. Tvrtka Lokalitet d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ako to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti sadržaj Općih uvjeta poslovanja, asortimana proizvoda, cijene proizvoda ili sadržaja Internetske stranice www.lokalitet.hr. Stoga su Kupac dužni prije svakog korištenja internetske stranice www.lokalitet.hr pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.lokalitet.hr.
9. Korištenje ove Internetske stranice www.lokalitet.hr isključivo je na odgovornost Kupca. Prodavatelj se oslobađa od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete Internetskoj stranici www.lokalitet.hr uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.lokalitet.ht internetske stranice. Uvjeti ovog poglavlja odnose se na cjelokupni sadržaj internetske stranice www.lokalitet.hr.
10. Prodavatelj se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koje se nalaze na internetskoj stranici www.lokalitet.hr. www.lokalitet.hr zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda postavljene prema informacijama proizvođača. Svi sadržaji postavljeni na Internetskoj stranici postavljeni su kako bi kupcu olakšali izbor prilikom kupovine. Za nenamjerne pogreške ne odgovaramo.
11. www.lokalitet.hr sve materijale, fotografije i tekst postavlja na web stranicu u dobroj namjeri kako bi kupcu olakšali odabir prilikom kupovine. www.lokalitet.hr ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike između stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda. Svi opisi se redovito i detaljno provjeravaju.
12. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).
13. Informacije o trgovačkom društvu:
IBAN kod Zagrebačke banke d.d Zagreb: HR3323600001102846805
Lokalitet d.o.o.
Fažanska ulica 19, 52100 Rovinj
info@lokalitet.hr
OIB: 75117619129
MB: 05207347
Temeljni kapital: 20.000,00 kuna uplaćen u cijelosti.
Članice uprave: Blanka Sinčić Pulić, Edita Kustura.
Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima:
Prodavatelj – tvrtka Lokalitet d.o.o., Fažanska ulica 19, 52100 Rovinj, Hrvatska, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Pazinu OIB: 75117619129.
www.lokalitet.hr – web stranica u vlasništvu Prodavatelja.
Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu i svaka osoba koja web stranicu www.lokalitet.hr koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.
Korištenje www.lokalitet.hr – pristup stranici lokalitet.hr radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovine.
Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem internet stranice www.lokalitet.hr.
Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na www.lokalitet.hr, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

NAČINI I UVJETI PLAĆANJA

Plaćanje na internetskoj stranici www.lokalitet.hr vrši se u kunama. Cijene su maloprodajne, izražene u kunama i ne oporezuju se jer tvrtka LOKALITET nije u sustavu PDV-a.

1. Plaćanje putem virmana ili opće uplatnice

Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu bit će poslana potvrda Vaše narudžbe. Djelatnici www.lokalitet.hr Internet trgovine kontaktirati će Vas po potrebi.
Ako se plaćanje proizvoda vrši putem opće uplatnice, korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke:

Uplata se vrši na sljedeće podatke:
IBAN: HR3323600001102846805

Poziv na broj: 99 – broj ponude

Primatelj:

Lokalitet d.o.o.

Fažanska ulica 19, 52210 Rovinj

OIB: 75117619129

Po zaprimljenoj uplati poslat ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi se dostavljaju kupcu u skladu s uvjetima dostave.

2. Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda kod dostavljača – TRENUTNO ONEMOGUĆENO ZBOG SITUACIJE S COVID-19

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbu podmirite prilikom preuzimanja paketa s proizvodima. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

3. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa CorvusPay za plaćanje kreditnim karticama: Visa, Mastercard, Maestro i Diners.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Prilikom plaćanja koriste se najmoderniji načini zaštite osobnih podataka (SSL) protokol s 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritmom. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranih pristupa zaštićena dvostrukim slojem firewalla.

DOSTAVA

Područje dostave

Dostava se vrši isključivo na području gradova: Pula, Medulin, Loborika, Ližnjan, Marčana, Barban, Krnica, Rovinj i okolica, Bale, Fažana, Vodnjan, Galižana. Dostava za Poreč je omogućena subotom.

Cijena dostave

Minimalni iznos za narudžbu je 130 kn. Cijena dostave za narudžbe do 600 kn kupljene na www.lokalitet.hr je 30 kn, cijena dostave za narudžbe iznad 600 kn je besplatna.

Vrijeme isporuke

Dnevnu ponudu fizičke tržnice (OPG Tržnica Pula) možete naručiti preko internetske stranice www.lokalitet.hr svaki dan od 0-24.
Narudžbe zaprimamo stalno, a u dane dostave (ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom) narudžbe se zaprimaju do 14h i isporučuju isti dan u periodu od 16h do 20h. Sve ostale narudžbe biti će isporučene prvi sljedeći radni dan dostave. Proizvodi koji su naručeni, moraju biti plaćeni najkasnije do 15h u danu isporuke. Proizvodi se isporučuju u terminu od 16h do 20h na adresu koju je Kupac naveo za isporuku.

Osobno preuzimanje

Naručene proizvode je moguće preuzeti i u našoj poslovnici OPG Tržnica Pula ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17h do 18h, a subotom od 15:00 do 17:00.

Način isporuke

Dostavu vrši Prodavatelj (putem svojih djelatnika).
Kupac će na mail dobiti potvrdu o isporuci proizvoda i time se sama narudžba smatra isporučenom.

REKLAMACIJE I POVRATI

Ako imate bilo kakve primjedbe na proizvod koji ste kupili kod nas, molimo vas uputite nam upit na info@lokalitet.hr.
Provjerit ćemo Vašu reklamaciju u najkraćem roku i maksimalno Vam izaći u susret.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.


Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

LOKALITET d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici LOKALITET d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.