fbpx
Podržite lokalnu proizvodnju i kupujte proizvode domaći lokalnih OPG-ova. Kupujte direktno od OPG-ova preko naše virtualne tržnice.

Lokalitet

Posjetite našu OPG tržnicu u Puli i uvjerite se u kvalitetu lokalnih proizvoda. Jedino na našoj tržnici u Puli kupujete 100% istarske proizvode. Proizvode s tržnice naručite s virtualne tržnice i oni će vam biti dostavljeni na Vašu kućnu adresu ili ih osobno preuzmite na našoj tržnici.

Lokalitet

POSTANITE DIO NAŠE VIRTUALNE TRŽNICE

LOCAL•EAT•AT virtualna OPG Tržnica okuplja OPG-ove iz lokalnih ruralnih područja na jednom mjestu i omogućava fleksibilnu prisutnost na virtualnoj tržnici ovisno o mogućnostima i sezonskim radovima na gospodarstvu.

Kupcima približavamo raznovrsnu ponudu lokalnih proizvoda i prezentiramo veći broj OPG-ova. Sve proizvode koje kupci naruče preko naše virtualne tržnice dostavljamo ih na njihovu adresu isti dan u popodnevnim satima. Svi naručeni proizvodi od različitih OPG-ova stižu u jednom paketu. Proizvođači ne moraju brinuti o isporuci proizvoda, kao ni o prodaji koja se vrši preko virtualne tržnice.

JAVITE NAM SE

Imate registriran OPG na području Istre i želite ponuditi svoje proizvode na našoj vrtualnoj tržnici? Javite nam se za više informacija.

Prijavite se i mi ćemo vas ubrzo kontaktirati za više informacija.

POSTANITE DIO VIRTUALNE TRŽNICE

Trebate pomoć oko plasmana i prodaje vaših proizvoda? Smanjite troškove, povećajte prodaju, zarađujte!

KAKO?

Pišite nam na e-mail, Instagram ili Facebook i saznajte više informacija.

ZAŠTO?

VI - možete zaraditi više izlaganjam proizvoda na virtualnoj tržnici čime postajete i lako dostupni. KUPAC - iz sigurnosti svoga doma kupuje različite lokalne proizvode od više proizvođača istovremeno, a mi mu ih dostavljamo na kućni prag.

ZBOG?

Solidarnosti jedni prema drugima. Pokrenimo lokalnu proizvodnju i potaknimo kupnju lokalnih proizvoda, a da su pritom svi sigurni.